ЛИНК МОБИЛИТИ е водещ доставчик на мобилни комуникации за Европа, специализиран в услуги за мобилни съобщения, мобилни решения и анализ на мобилни данни
(mobile data intelligence).

LINK SMS

Месиджинг от ново поколение в подкрепа на растежа на Вашия бизнес! Възползвайте се от мигновеното известяване чрез изпращане на групови SMS съобщения към цялата Ви база данни от клиенти и им предайте посланието си лично, сигурно и в точния момент!

LINK Viber

Искате да направите SMS кампания, но да включите и Viber известия? По-пълноценна комуникация с клиента – Viber съобщенията позволяват да включите допълнителна информация като картинка, линк към Вашия сайт или продукт, видео или повече текст.

Анкети и проучвания

Бихте искали да съберете повече данни, освен съгласието на потребителя? Чрез нашите анкети ще получите обратна връзка от клиентите си относно техните предпочитания или данни като имейл адрес, телефон и всичко, което е важно за Вашия бизнес!

LINK CONVERSATIONS

LINK Conversations генерира повече последователи, реализира повече продажби и укрепва лоялността на Вашите клиенти. Ние интегрираме всичките си комуникационни канали в един прост, влиятелен и надежден комуникационен интерфейс.

Може да разгледате всичките ни услуги в секция 'Продукти'
Може да разгледате всичките ни услуги в секция 'Продукти'

Защо избирате нас?

ЛИНК Мобилити е водещ доставчик на мобилни комуникации за Европа, специализиран в услуги за мобилни съобщения, мобилни решения и анализ на мобилни данни (mobile data intelligence).

ЛИНК Мобилити предлага широк спектър от гъвкави услуги и решения в различни индустрии и сектори, в следствие растящото търсене на цифрова конвергенция между бизнес и клиенти, платформи и потребители.

ЛИНК Мобилити продължава силния си естествен разтеж с голяма степен на възвръщаемост на капитала. Вече притежава проформа оборот от 1,75 милиарда норвежки крони, с офиси в Норвегия, Швеция, Дания, Финландия, Латвия, Естония, България, Румъния, Северна Македония, САЩ, Германия, Испания, Полша, Франция, Швейцария, Унгария, Великобритания, Австрия и Италия.

ТЕЗИ, КОИТО НИ СЕ ДОВЕРИХА