ЛИНК Мобилити Груп пуска глобален RCS API

ЛИНК Мобилити Груп пуска глобален RCS API

Имаме удоволствието да обявим глобалното стартиране на нашия GSMA съвместим API за Rich Communications Services (RCS). Единният RCS API на LINK и интегрираните SaaS решения позволяват на компаниите да имат по-голям обхват и по-кратък период за излизане на пазара с RCS кампании, грижа за клиентите и чатботове за обработка на естествен език (NLP)/изкуствен интелект. LINK е партньор за стартиране на RCS за оператори на мобилни мрежи в няколко страни и има директен достъп с над 80 оператора на мобилни мрежи в световен мащаб за предоставяне на услуги за RCS съобщения.

RCS, често обозначаван като „SMS 2.0“, е следващото поколение традиционни SMS съобщения на мобилни устройства с Android, което позволява на марките да подобрят изживяването на клиентите с изображения, карусели, видеоклипове, карти и бутони с призиви за действие. По-интерактивното изживяване в съобщения позволява по-висока ангажираност и взаимодействие между марки и клиенти.

За марките изпращането на RCS кампания ще бъде сложно, с различни подходи и нива на поддръжка между операторите на мобилни мрежи. LINK има 30 местни офиса в 19 държави, предлагащи висококачествена поддръжка на клиентите с местни екипи, които помагат на клиентите да изградят своите RCS кампании.

LINK развива RCS платформата с напълно интегрираните решения LINK SaaS, които покриват автоматизацията на маркетинговите кампании, обслужването на клиенти и използването на NLP/AI Chatbot. Решението LINK Messaging RCS също така позволява доставка на RCS в платформи от трети страни като Adobe Creative Cloud.

„Решенията LINK Messaging RCS са позиционирани като начин за марките да се справят със сложността на управлението на множество кампании в множество държави, което улеснява възприемането на RCS. В комбинация с чатботове, бизнесите могат да обработват значителни обеми съобщения, което позволява на марките да комуникират много по-лесно с клиентите си и да подобрят значително клиентското си изживяване. RCS позволява по-висока ангажираност и от нашия опит, той осигурява по-силна, по-добра възвръщаемост на инвестициите, особено в сравнение с по-традиционните маркетингови канали.” – Фредрик Найман, главен търговски директор на LINK Mobility Group

Тагове:
, ,