Ръководство за начинаещи за SMS комуникация

 

 

Обмисляли ли сте да използвате SMS нотификации за маркетинг и комуникация, но не сте сигурни как да започнете? SMS-ите са един от най-предпочитаните комуникационни канали в света с честота на отваряне 98%. Освен това, 90% от SMS съобщенията биват прочитани в рамките на 3 минути, което означава, че са ефективно средство за предаване на критична и спешна информация. По-долу ще намерите кратко описание за това как може да започнете и различни начини за използване на съобщенията като канал за комуникация. Вече имате въпроси? Моля, свържете се с нас.

Как мога да започна да изпращам SMS нотификации до клиентите си?

Има различни начини да започнете да изпращате SMS на клиентите си. Нашият LINK SMS Gateway представлява модерна и надеждна платформа, която Ви помага да комуникирате бързо, лесно и ефективно с глобално покритие. Ние поддържаме еднопосочна или двупосочна комуникация, до която може лесно да получите достъп. Ето шест различни начина как да стартирате:

SMS комуникационна платформа

Използвайте нашата SMS уеб платформа – не са необходими технически умения. Качете списъка си с получатели и изпратете съобщението си незабавно – следвайте тези 3 лесни стъпки:
Стъпка 1) Добавете всичките си контакти от Excel, Word или друг документ
Стъпка 2) Съставете съобщение
Стъпка 3) Вижте статистиката на изпратените съобщения

Свържете се с нас, за да научите повече.

Други начини да започнете:

Свържете се с нас

Не сте сигурни кое решение е най-доброто за Вашата компания? Свържете се с нашия местен офис, за да получите повече информация.

Партньорски системи

Свържете се чрез различни партньорски системи, които са свързани към LINK SMS Gateway.

Вътрешни системи

Свържете се с нас, за да проверите дали LINK SMS Gateway вече е свързан с Вашите вътрешни системи.

Оператори подпомагане на потребителите

Нашите оператори за подпомагане на потребителите са готови да Ви помогнат. Изпратете текста на съобщението и Вашия списък с контакти и те ще Ви помогнат да осъществите кампанията си.

Системи за уведомяване

Използвайте система за уведомяване на Вашите служители. Можем да свържем конкретни получатели с ключова дума / кратък номер и да изпратим Вашето съобщение на краткия номер и той автоматично ще уведоми всеки получател.

Email2SMS

Конфигурирайте достъпа и настройките и използвайте имейла си, за да изпращате SMS.

Искате ли да знаете повече за това кое е най-доброто за Вашата компания? Свържете се се с нас.

Как мога да използвам SMS за комуникация?

Изпратете SMS
Може да използвате SMS за известия, спешни съобщения или за комуникация, от която се нуждаете, за да сте сигурни, че тя достига до получателите бързо. Може да изберете да изпратите обикновени SMS, да създадете диалог или да използвате допълнителни функции за увеличаване на трафика, честотата на отговор или лоялността.

Съберете информация
SMS има 209% по-висока честота на отговор в сравнение с телефон и имейл. Използвайте LINK Анкета за събиране на конкретни клиентски данни. Може да го използвате, за да каните клиенти на събития, да изпращате анкети или да получавате разрешения. Може също така да увеличите броя на регистрациите и услугата има функции като „Покани приятел“ или раздаване на награди. Персонализирайте дизайна към Вашата марка и създайте удобни за потребителя форми. Научете повече.

Награждавайте клиентите с ваучери
Наградете своите клиенти с LINK Мобилен ваучер, за да увеличите лоялността на клиентите и да управлявате трафика трафика. Не са Ви необходими технически познания или интеграции и можете да персонализирате решението според Вашата марка. След като изпратите ваучерите, може лесно да проследявате резултатите с разширено филтриране. Потребителите използват SMS-талони 10 пъти повече от другите видове ваучери. Научете повече.

Започнете разговор
Използвайте LINK Conversation, за да обогатите Вашата комуникация и диалог с клиентите Ви. Тъй като е интегриран в LINK Flow, може да създавате потоци за разговорни съобщения, които да бъдат изпращани. Може да създавате удобни за използване от потребителите чатове и да общувате с клиенти в правилния канал. Можете да интегрирате решението към OTT-канали като WhatsApp. Научете повече.

Изпратете фактура чрез SMS
Използвайки LINK Мобилна фактура, може да преминете от фактури на хартия към по-ефективен начин на плащане. Може да таксувате клиентите си за незабавно плащане и да получите вземанията си в по-кратки срокове. Може да го използвате за всякакъв вид плащания като събития, заявки и таксуване на цифрови услуги. Научете повече.

Свържете се чрез WhatsApp
Повече от 1,5 милиарда души в 180 държави използват WhatsApp. Може да получите достъп до WhatsApp Business Solution лесно чрез нашия API и да започнете комуникация с Вашите клиенти. Много хора предпочитат да общуват и да се занимават с бизнес чрез WhatsApp, което означава, че можете да засилите удовлетвореността на клиентите си, катоим предложите още една причина да го използват. Научете повече.

Свържете се с нас!
Искате ли да знаете повече? Свържете се със служител на ЛИНК Мобилити България, за да намерим начин да Ви бъдем полезни.