За нас

НАШАТА МИСИЯ

Доверие, градено с години – работим в България в областта на мобилните комуникации от 2003 г., а от 2017 г. сме част от най-големия доставчик на мобилни услуги в Европа – ЛИНК МОБИЛИТИ ГРУП АС с офиси в над 15 държави, което ни дава предимство в предоставянето на услуги и експертен опит в различни бизнес сектори и държави.

Вече 15 години сме сред водещите компании предоставящи нотификационни SMS услуги, Viber нотификации, премиум SMS и гласови услуги, вотинг решения, SMS паркиране, мобилен маркетинг, микро плащания, решения в областта на мобилната комуникация и много други.

Нашата пазарна позиция и мащаб на дейност ни дадоха отлична основа за развитие на иновации, което ни позволява постоянно да предлагаме атрактивни услуги на локално и глобално ниво.

Екипът ни е съставен от висококвалифицирани специалисти и консултанти в областта на мобилните разплащания, мобилния маркетинг и свързаните с тях технологии. Те притежават доказан професионален опит в обслужването на корпоративни клиенти и са винаги на Ваше разположение. Ние споделяме натрупания опит и знания с нашите клиенти, за да можем да предоставим точното решение в зависимост от нуждите и спецификата на бизнеса – за нас няма малък бизнес, има единствено партньори, с които растем заедно!

През последните години ЛИНК Мобилити Груп се превърна в една от водещите и бързо развиващи се компании в Европа в сферата на мобилните съобщения и решения. Групата предлага широка гама от услуги и решения за различни икономически отрасли и сектори, в отговор на нарастващото търсене на решения, допринасящи за изграждане на стабилна връзка между бизнеса и клиентите, дигиталните платформите и потребителите.

SMS нотификационни услуги

Премиум SMS

Гласови услуги

Вотинг решения

SMS паркиране

Мобилен маркетинг

Микро плащане

Решения в областта на мобилната комуникация и др.

КАЧЕСТВО И СИГУРНОСТ

Важно е да можете да разчитате, че партньорите Ви имат надежден механизъм за обработване на Вашата информация.

В ЛИНК Мобилити България полагаме всички необходими усилия да защитим информацията на нашите клиенти и да работим с високи стандарти. Дружеството има изградена интегрирана система за управление на качеството, на информационната сигурност и ИТ услугите, съответстваща на изискванията на стандартите ISO 9001:2015, ISO 27001:2013, ISO 20000-1:2018.

Каталог на услугите, предоставяни от ЛИНК Мобилити България