Блог

Клиентите днес очакват фирмите, с които работят да им осигурят изключително, персонализирано изживяване по всички дигитални канали. Има много начини, по които това може да се постигне и един от тях, който се очертава успешен и предпочитан от много бизнеси в последните години, е организирането на клиентски игри и томболи (т.нар геймификация).

Свети Валентин – ден за сърца, цветя, целувки и любов, а също така за пица, вино и Netflix. Не само двойки и влюбени празнуват 14-ти Февруари. И необвързаните имат повод за празнуване на този ден дори само защото компаниите примамват потребителите с атрактивни предложения.

Ако имате бизнес, това е достатъчна причина и вие да яхнете вълната в Деня на влюбените. Ето няколко предложения как кампанията ви за този празник да стане успешна.

В ерата на подем и развитие на комуникацията в глобален мащаб, бизнесите се опитват да предложат на своите клиенти все повече начини за ангажиране с тяхната търговска марка.

От своя страна потребителите държат буквално в ръцете си безброй възможности за осъществяване на контакт с любимите си магазини по всяко време.

Rakuten Viber обяви пускането на Business Inbox - нова функционалност, която позволява всички бизнес съобщения от официални акаунти на марката да бъдат съхранявани и организирани в една папка. България е първата страна в европейския регион...

Замисляли ли сте се кое е приложението за съобщения, имащо над 1 милиард потребители в над 190 държави? Ако предполагате, че това е Viber - сте напълно прави! Viber заслужено се намира в топ 10 на най-изтегляни приложения за всички времена.   

В следващите редове ще откриете как бизнесът ви може да се възползва от Viber Business API, кои са неговите предимства и ограничения. 

Сега, след като знаете какво представлява Viber Business Messaging и какви са предимствата на платформата, може би сте любопитни как можете да я използвате.

Viber може да се използва не само за напомняния и известия, но и за обслужване на клиенти, както и за широка маркетин употреба.

Пропуснахте ли първата ни статия, обясняваща предимствата на Viber Business Messaging? Прочетете я тук !

Имаме удоволствието да обявим глобалното стартиране на нашия GSMA съвместим API за Rich Communications Services (RCS). Единният RCS API на LINK и интегрираните SaaS решения позволяват на компаниите да имат по-голям обхват и по-кратък период...

Седмиците, които последваха затварянето на различни търговски обекти и закриването на някои производства, поставиха пред компаниите редица въпроси относно начините на комуникация с клиенти и партньори. Какво трябва да кажем на клиентите си? С какъв тон трябва...

    Обмисляли ли сте да използвате SMS нотификации за маркетинг и комуникация, но не сте сигурни как да започнете? SMS-ите са един от най-предпочитаните комуникационни канали в света с честота на отваряне 98%. Освен това, 90%...