Премиум услуги

Premium Voice

Нашите продукти и услуги Ви предоставят възможността да стигнете най-бързо и ефективно до клиентите си, както и да им предложите различни начини за връзка с Вас. Всички решения и услуги за нашите клиенти са направени специално по техни изисквания, съобразени със спецификата и бизнес модела. Ние можем не само да Ви предоставим услуги, но и да Ви дадем съвет, за това как най-успешно да реализирате своя проект.

Приемате обаждания на уникален номер еднакъв за всички мобилни оператори в България.

Да печелите от входящите обаждания, като сами контролирате техния брой и имате реална статистика за реализирания трафик.

Лесно, бързо и удобно можете да надграждате ползваната услуга, чрез добавяне на нови номера и префикси. Ние Ви предоставяме достъп до портал, откъдето получавате актуална информация и персонализирате създадените от Вас услуги.

Приемане на обаждания

Услуга, която позволява да имате един и същ номер към всички мобилни оператори в България, на който да приемате обаждания от други потребители. Номера може да бъде собствен или споделен спрямо Вашите нужди. 

Обслужване на обажданията

Единствено и само с ЛИНК Мобилити Вие можете да обслужвате обажданията си от един мобилен телефон. Вече не е необходимо да носите 3 телефона за да приемате обаждания. Разговорите могат да бъдат обслужвани и от Вашия компютър. С услугата можете още:

 

 • Да приемате на обажданията от един кратък номер към няколко абоната в зависимост от часовото време.
 • Автоматично да прехвърляте обаждането към обслужващите звена на услугата, по приоритети, заета линия или неотговорен повикване и/или часови пояс. 
 • С ЛИНК Мобилити можете да запишете обаждането или да го прехвърлите към друг мобилен номер, ако в момента провеждате друг разговор или нямате възможност  да отговорите.

Лесна администрация и управление на услугите

ЛИНК Мобилити създаде уникална платформа за управление на глас, където всеки може да създава, управлява и контролира услугите и приходите си. Какво е предимството за вас:

 

 • Достъп и управление на няколко нива – след като сте получили вашият кратък номер, ви предоставяме и достъп до Voice платформата която се намира на специален интернет адрес, където Вие сте администратор и имате пълните права да контролирате Вашия номер, да създавате акаунти на други потребители, които да имат специални права.
 • Възможност да прехвърляте и записвате гласови поздрави и съобщения, които да използвате с цел лесно да насочите когато някой се обади на вашият номер какво да се случи (да запишете гласа му, да му дадете възможност да избере разказ или запис който да слуша, да прехвърлите обаждането му към GSM номер, или да му изпратите SMS съобщение).
 • Обслужване на обаждания - ако желаете да получавате обажданията на мобилен телефон е нужно само да посочите на кой номер/а да бъдат прехвърлени. Можете да въведете повече от един GSM номер, като за всеки да укажете от колко до колко часа да получава обаждания. Системата автоматично прехвърля обаждане на следващият активен номер ако първият е зает.
 • Запис на глас и прослушване/зареждане/изтриване от оператор
 • Запис на автоматично съобщение – възможност да запишете поздрав или инструкция, които да се чуват от абоната при свързването с номера. 

Статистика

Като администратор на Вашия портал имате достъп до всички функционалности на системата, като имате реална възможност да управлявате, следите и контролирате Вашиет обаждания и следните параметри:

 

 • Брой и време на направени обаждания за определен период;
 • Брой и време на направени обаждания към всяка услуга;
 • Брой и време приети обаждания от всeки GSM номер към който сте пренасочили;
 • Пропуснати обаждания към GSM номер /заето, неприето обаждане;
 • Максимално натоварване към вашите услуги
Premium SMS

Нашите продукти и услуги Ви предоставят възможността да стигнете най-бързо и ефективно до клиентите си, както и да им предложите различни начини за връзка с Вас. Всички решения и услуги за нашите клиенти са направени специално по техни изисквания, съобразени със спецификата и бизнес модела. Ние можем не само да Ви предоставим услуги, но и да Ви дадем съвет, за това как най-успешно да реализирате своя проект.

 

Приемате и получавате SMS съобщения на уникален кратък номер еднакъв за всички мобилни оператори в България.

Да печелите от входящите SMS - и, като сами контролирате техния брой и имате реална статистика за реализирания трафик.

Лесно, бързо и удобно можете да надграждате ползваната услуга, чрез добавяне на нови номера и префикси. Ние Ви предоставяме достъп до портал, откъдето получавате актуална информация и персонализирате създадените от Вас услуги.

Описание на услугата

Приемане на SMS-и

Услуга, която позволява да имате един и същ номер към всички мобилни оператори в България на който да приемате и получавате SMS съобщения от други потребители. Номера може да бъде собствен или споделен спрямо Вашите нужди.

Технически реализация

Единственото, което е необходимо за да ползвате услугата е достъп до Интернет. Ние ще Ви създаден потребителски име и парола, за да изпращате SMS-и към Вашите клиенти и партньори. 

За да ви предостави надеждна услуга Линк Мобилити поддържа техническа свързаност с всички мобилни оператори в България 

Лесна администрация и управление на услугите

Линк Мобилити създаде уникална платформа за управление SMS, където всеки може да създава, управлява и контролира услугите и приходите си. Какво е предимството за вас:

 • Достъп и управление на няколко нива – След като сте получили вашият кратък номер, ви предоставяме и достъп до TeraVoice която се намира на специален интернет адрес, където Вие сте администратор и имате пълните права да контролирате Вашия номер, да създавате акаунти на други потребители, които да имат специални права

Възможност за създаване на SMS промоции на същият номер

Позволява бързо и лесно да организирате игри и гласувания с глас и SMS. Вие решавате по какъв начин да работи Вашата услуга. Можете да организирате Вашия бизнес само за 10 мин. и да я променяте според изискванията си.

 • Въвеждане на автоматичен отговор
 • Отговор от оператор /чат/
 • Получаване и отговор на SMS съобщения
 • Еднакви SMS номера от всички мобилни оператори в България;
 • Приемане и обработка на съобщенията / двупосочно;
 • Пълна статистика и контрол на решенията;

Възможност за паркиране чрез SMS

Предлагаме собствено решение за осъществяване на услугата заплащане на паркомясто чрез SMS в синя или зелена зона на единен за всички мобилни оператори кратък номер.

За допълнително улеснение предлагаме безплатно за потребителите мобилно приложение PAYPARK за заплащане на техния престой чрез SMS, или с дебитна или кредитна карта.

Отчетност и статистика, грижа за клиента

Компанията предлага отчитане на всеки получен и изпратен SMS в реално време чрез надеждна  билинг система, с възмоност за създаване на статистики по критерии зададени от клиентите.

24 часа/7 дни седмично клиентите на Линк Мобилити разполагат  с гореща линия по която могат да зададат допълнителни въпроси или съобщят за възникнали проблеми.